Databas Blog

  Visma Partner Awards: 4 op een rij!

  [fa icon="clock-o"] 16 maart 2016 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Administratieve Performance Test

  Databas_winnaar_Visma_Partner_Awards_2016

  Traditiegetrouw vindt in het begin van het jaar de uitreiking van de Visma Partner Awards plaats. Databas gooide hoge ogen op het gebied van projecten en uren, zowel als het gaat om abonnementswaarde als op het gebied van klanttevredenheid, leadwerving en marketingactiviteiten. In combinatie met een hele mooie opdracht voor het Nationale Opera & Ballet leverde dit ons voor het vierde jaar op een rij de Projecten & Uren Award op.


  De Amsterdamse Visma partner, met goede resultaten op het gebied van Visma AccountView en Severa, heeft opnieuw laten zien dat het de markt, doelgroepen en vraagstukken bij klanten goed begrijpt, “ zo luidde het juryrapport.


  Continue optimaliseren

  Wij danken onze klanten hartelijk voor het vertrouwen en de hoge cijfers. Met proactief advies als standaard onderdeel van onze Databas service, zijn wij in staat om continu de administratieve processen van onze klanten te optimaliseren.

  Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk om onze kennis te blijven delen. Zo hebben we eind 2015 een speciale test ontwikkeld die inzicht geeft in de financiële status van een organisatie.


  Ontdek jouw Administratieve Prestatie Score

  Met de Administratieve Prestatie Score (afgekort APS) bereken je de performance van de administratieve processen in jouw organisatie. Het is te vergelijken met de APK van een auto, maar dan voor een organisatie. Als de remmen in jouw auto vervangen moet worden, wil je het op tijd weten. Waarom zou je dan geen inzicht willen hebben in de motor waar jouw organisatie op draait?
  De APS checkt de administratieve cyclus van jouw bedrijf op vijf gebieden:

  • Registreren
  • Controleren
  • Corrigeren
  • Rapporteren
  • Signaleren

  Wil jij snel weten hoe jouw organisatie scoort en waar de verbeterpunten liggen? Doe de APS test en ontvang direct ons online advies.

  Administratieve Performance Scan

  Geschreven door: Bas Elbers