Databas Blog

  Thuiswerkers en uren schrijven

  [fa icon="clock-o"] 16 april 2020 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Project administratie, Cloud computing

  uren 360 app

  Door de corona maatregelen werken we vanuit huis. Hoe registreren medewerkers hun uren vanaf hun thuiswerkplek en hoe houd je als controller de grip op dit proces? Voor Visma.net ERP en AccountView gebruikers is een app beschikbaar die is gekoppeld met de centrale administratie.

  Visma.net ERP - 360 app
  Visma.net ERP is een volledige cloud oplossing. Je kunt medewerkers laten inloggen om uren in te voeren, maar het kan nog makkelijker, door de 360 app te gebruiken. Deze is gratis en gekoppeld met Visma.net ERP Project Accounting. Jouw Databas consultant ondersteunt je graag bij de ingebruikname door online instructie te geven.

  AccountView - uren app
  Als je de projectmodules van AccountView gebruikt, dan heb je een centrale administratie voor de uren. Je kunt medewerkers vanuit huis laten inloggen op AccountView door AccountView naar de cloud te verplaatsen. Maar het kan nog eenvoudiger, door de medewerkers een app te geven. Deze wordt eenmalig voor jou ingesteld en gekoppeld aan AccountView door een consultant. Daarna betaal je een abonnementsprijs per maand per gebruiker. Laat ons weten hoe je de app wilt inzetten voor jouw organisatie wij kunnen de prijs voor jouw organisatie berekenen.

  Grip houden op het proces
  De apps zijn geïntegreerd met Visma.net ERP en ook met AccountView. Daardoor kun je als controller in de administratie zien of alle medewerkers volledige weken hebben geschreven of de uren zijn goedgekeurd.

  Geschreven door: Bas Elbers