Databas Blog

  Ruim 150 klanten op bezoek bij Databas

  [fa icon="clock-o"] 21 juni 2017 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Financiële administratie, Project administratie, Cloud computing

  training-for-businesses.jpg

  We hebben zojuist een record gevestigd: ruim 150 klanten op training tot nu toe in 2017! Op dit moment zijn we het totaal aantal deelnemers aan trainingen over geheel 2016 al gepasseerd. En we zijn pas halverwege 2017, dus met de aantallen zit het wel goed. Hoe zit het met de kwaliteit en de inhoud?

  What’s new trainingen
  Tijdens de What’s new trainingen krijgen deelnemers natuurlijk te zien wat er het afgelopen jaar aan functionaliteit is bijgekomen in de software die zij gebruiken. Maar wat de deelnemers vooral waarderen zijn de praktijkervaringen van consultants en klanten die worden gedeeld.

  Ervaringen van de Databas consultant
  De trainer is een ervaren consultant, die uit de praktijk kan vertellen:

  • Welke voordelen worden echt gewaardeerd door klanten?
  • Welke functionaliteit slaat aan?
  • Dit jaar komen onder andere  succesvolle koppelingen, app’s en (deels) online werken aan bod.

  Ervaringen van deelnemers onderling
  De trainingsgroep bestaat uit 10-15 deelnemers. Daardoor is de groep klein genoeg om makkelijk met elkaar in gesprek te komen, en groot genoeg om altijd iets interessants van anderen te horen. Bij ochtend trainingen kun je aansluitend blijven lunchen om gesprekken rustig voort te zetten. Na een middag training kun je bij een drankje verder praten.

  “Ik was voor het eerst op bezoek bij Databas. De getoonde mogelijkheden verrasten mij. Plezierig om ervaringen te delen met andere aanwezigen.”

  Alle informatie
  De What’s new trainingen organiseert Databas voor de gebruikers van AccountView, Visma.net, Advisor en Severa.

  Lees meer over de trainingen en bekijk de beschikbare data

  Geschreven door: Bas Elbers