Databas Blog

  Databas wint 3 Visma partner awards

  [fa icon="clock-o"] 1 maart 2021 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Financiële administratie, Cloud computing

  Databas wint 3 Visma partner awards

  Databas wint 3 prijzen

  Tijdens de uitreiking van de Visma Partner Awards ontving Databas 3 van de 6 prijzen voor Visma Partner in Nederland. Voormalig Nederlands schaatskampioen Ben van der Burg overhandigde de prijzen virtueel tijdens een online show vanuit Desmet Studio's. Daarnaast werd Databas genomineerd in de categorien Visma partner van het jaar en Visma.net partner van het jaar. 


  VSMA20210095 Banners winnaars Visma Partner Awards-Account manager 468x60

  Tim Nobel - Accountmanager van het jaar - gefeliciteerd!

  Tim is gekozen tot Visma Accountmanager van het jaar, de prijs voor de meest succesvolle Visma.net verkoper in Nederland. Nadat Tim in de zomer al de Visma gele trui won beste deelnemer aan de Visma sales weken, ontving Tim deze award vanwege zijn actieve rol bij het geven van seminars en daarbij de beste Visma.net verkoopresultaten haalde.

   

  VSMA20210095 Banners winnaars Visma Partner Awards-Consultant 468x60

  Eric Hulshof - Consultant van het jaar - proficiat!

  Eric wint de award voor beste Visma consultant in Nederland. Enerzijds vanwege hoogste klantwaardering voor zijn begeleiding bij het optimaliseren van processen met Visma.net en AccountView. Anderzijds door zijn actieve rol in de Visma community. 

   

  VSMA20210095 Banners winnaars Visma Partner Awards-Customer Success 468x60

  Databas - Customer Success Partner van het jaar

  Twee persoonlijke titels en 1 team prijs. Trots op deze twee toppers en alle Databas medewerkers: de Customer Success prijs ontving Databas voor de hoogste klanttevredenheid in Nederland onder Visma klanten en het pro actief meerwaarde leveren door het Databas team aan deze klanten, niet alleen bij nieuwe implementaties, maar ook bij klanten die al jaren klant zijn en zo blijvend hun voordeel vergroten.

   

  Bekijk de korte video van de uitreiking en de Databas kijk op digitalisering.
  Leer het Databas team kennen: zij werkten mee aan dit succes.
  Lees de verhalen van klanten.

  Geschreven door: Bas Elbers