Databas Blog

  Databas werkt vanuit huis

  [fa icon="clock-o"] 7 april 2020 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Cloud computing

  Coronavirus

  Databas werkt thuis - en blijft bereikbaar
  Vanwege de corona uitbraak werkt Databas vanuit huis. We blijven bereikbaar via de normale telefoonnummers en e-mailadressen, zodat we je kunnen blijven ondersteunen bij het gebruik van Visma.net en AccountView.

  Service en consultancy dienstverlening gaan door - online
  Tim en Bas reizen voorlopig niet meer, maar geven wel online seminars over Visma.net ERP, en voeren online overleg met prospects.

  Marion en Rebecca houden via onze systemen en (beeld)chats contact met jou als relatie en intern met hun collega’s.

  Ron, Eric, Ernst, Martijn, Mark, Judith en Jimmy voeren de activiteiten volgens de servicecontracten uit vanaf huis. Voor de Servicedesk was dat een no brainer, deze werd altijd al vanaf afstand uitgevoerd, vaak met TeamViewer. De Servicebezoeken, periodieke bezoeken en implementatie bezoeken zijn in overleg met klanten veelal omgezet in online overleggen met behulp van Google Hangouts Meet. 

  We zien elkaar - online
  We ontmoeten elkaar voorlopig dus niet fysiek, maar we kunnen elkaar wel blijven zien. Op dit moment draaien we proeven met de online variant van de groepstrainingen die wij 2 keer per maand op ons kantoor organiseerden, zodat we je ook daarmee verder kunnen helpen.

  Tips voor thuiswerken
  De komende tijd zullen we je helpen om thuiswerken leuker, makkelijker en effectiever te maken. Denk bijvoorbeeld aan hosting van AccountView en digitalisering van factuurstromen. Voor nu: houd vol, blijf gezond en fit!

  Geschreven door: Bas Elbers