Databas Blog

  Accountancykantoren en thuiswerken

  [fa icon="clock-o"] 16 april 2020 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Financiële administratie, Cloud computing

  accountancy

  Door de corona uitbraak moeten we vanuit huis werken. Dat is nu zeker tijdens de btw-aangifte maand een logistieke uitdaging voor accountancy kantoren: alle documenten en bankmutaties van de klanten gaan eerst naar de kantoormedewerkers thuis, worden daar geboekt, en gaan daarna weer terug naar kantoor voor archivering.

  Online portal voor alle documenten
  Met de online portal van Basecone wordt dat proces veel eenvoudiger en bouw je automatisch een digitaal archief op. Je mailt daarvoor eenvoudig alle documenten naar jouw kantoorportaal bij Basecone (of je laat de klant dat doen!).

  Scannen, herkennen en automatisch boeken
  Basecone scant de factuur en stelt een boeking voor. Na jouw akkoord gaat de boeking automatisch naar AccountView, inclusief pdf-factuur.

  Bankmutaties direct van de bank naar de administratie
  Ook voor het boeken van bankmutaties is er een online oplossing. Met de directe bankkoppeling voor AccountView staan de nog niet verwerkte bankmutaties voor je klaar in de administratie zodra jij wilt boeken. Je controleert de voorgestelde boekingen en laat de dagboekbladzijden automatisch aanmaken.

  Bankboek, inkoopboek en verkoopboek - online
  Kortom, met AccountView, Basecone en de directe bankkoppeling werk je online, en kun je dus vanuit huis en de administratie volledig maken. Het is gemakkelijk in gebruik en je houdt overzicht over wat er nog te doen is.

  Korte levertijd
  De AccountView-Basecone koppeling en de AccountView directe bankkoppeling kan Databas snel voor je activeren, afhankelijk van onze agenda´s lukt het vaak binnen 2 weken bij Databas serviceklanten. Na enkele uren aanvullende consultancy door een Databas consultant ben je live en heb je met de consultant samen een aantal facturen en dagafschriften verwerkt.

  Continuïteit
  Via het door jou gekozen Databas serviceniveau houden we je minstens operationeel met de Databas online dienstverlening en krijg je de ondersteuning die bij je past. 

  Geschreven door: Bas Elbers