Databas Blog

  Visma Partner Awards: Databas valt in de prijzen

  [fa icon="clock-o"] 10 april 2015 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Algemeen

  Databas-ontvangt-Visma-Partner-Awards

  Net zoals vorig jaar vormde Oslo het decor voor de bekendmaking van de Visma Partner Awards, die plaatsvond op 26 maart jl. Databas ontving maar liefst twee van de zes Awards waarvan één voor de derde keer op rij! Zowel in de doelgroepen van projectmatig werkende organisaties en accountancy, scoorden wij in Nederland in 2014 het hoogste op kwaliteit, klanttevredenheid en loyaliteit. Zowel met AccountView als ook met Severa voor online projectmanagement en Visma.net Advisor voor online praktijkmanagement.

  Kennisdeling via blogs en e-books

   

  Uit het juryrapport kwam naar voren dat de wijze waarop wij kennis delen een belangrijke bijdrage heeft geleverd. In de afgelopen jaren hebben we hier sterk op in gezet. Wij willen mensen helpen om de kracht van automatisering te benutten om zo een continue verbetering van het financieel administratief proces te bewerkstellingen. Het delen van onze kennis is daar een essentieel onderdeel van. Via deze wekelijkse blog waarin praktijkervaring wordt gedeeld en gratis e-books met praktische tips willen we een helpende hand bieden om te profiteren van de laatste ontwikkelingen om sneller en efficiënter te werken.

  Kennisdeling via kennissessies

   

  Naast geschreven content ontplooien wij initiatieven zoals informatieve klantsessies, workshops en seminars. Tijdens deze bijeenkomsten word je bijgepraat door een expert en doe je concrete en toepasbare ideeën op. De seminars worden veelal op het kantoor van Databas gegeven voor maximaal tien deelnemers, zodat het mogelijk is om in te gaan op persoonlijke vragen.

  Neem een kijkje in onze bibliotheek


  Ondanks dat het winnen van awards voor ons geen doel op zich is, zijn wij natuurlijk heel trots op de toekenning van deze awards. Wij danken onze klanten hartelijk voor het vertrouwen en de hoge cijfers. Dit helpt ons om onze focus op onze doelgroepen te behouden. En is werk aan de winkel want de eerste plaats behouden is een flinke uitdaging die wij graag aangaan.

  Wellicht wil je zelf ook aan de slag? Graag nodigen we je uit om onze online bibliotheek te bezoeken waar al onze e-books zijn verzameld met handige tips uit de praktijk, antwoorden op prangende vragen en oplossingen die zich in de praktijk hebben bewezen.  Of download nu direct hieronder ons meest populaire e-book Optimaal rendement in projectorganisaties.

   

  Download

  Geschreven door: Bas Elbers