Databas Blog

  Thuis rapportages inzien

  [fa icon="clock-o"] 15 april 2020 [fa icon="user"] Bas Elbers [fa icon="folder-open'] Financiële administratie, Cloud computing

  Liquiditeit

  Rapportages thuis inzien
  Door de corona uitbraak is de normale gang van zaken verstoord en wil je als controller sneller en vaker rapporteren. Bovendien wil je jouw rapportages als thuiswerker online inzien. Je bent sneller geholpen met online rapportages, die automatisch zijn opgesteld op basis van de data in Visma.net ERP of AccountView.

  Visma.net ERP online rapportages
  Visma.net ERP is een volledige cloud oplossing. De rapportages zijn dan ook online op te vragen en je kunt inzoomen. Visma.net ERP bevat enerzijds standaard rapportages. Daarnaast kun je met het altijd meegeleverde Visma.net Insights gebruik maken van een dashboarding tool. Tenslotte kun je rapportages op maat maken met de ingebouwde rapportage tool in Visma.net ERP.

  AccountView online rapportages
  AccountView in combinatie met de Excel add-in voor AccountView maakt het mogelijk om te rapporteren op basis van krachtige formules. Pas deze formules toe in jouw Excel rapporten en de rapportages worden automatisch bijgewerkt op basis van de huidige data in AccountView. De onderbouwing van de rapportages vraag je dan weer op in AccountView. De rapportages maak je online beschikbaar door AccountView naar de cloud te verplaatsen.

  Stel jouw rapportagesysteem in
  Vertel jouw Databas consultant wat jij wilt rapporteren, en de consultant stelt jouw rapportages in. Daarna onderhoud je het rapportagesysteem samen met de consultant tijdens de periodieke bezoeken.

  Kies passende ondersteuning
  Een deel van onze klanten wil regelmatig verbeteringen doorvoeren in de rapportages op basis van feedback uit de organisatie. Voor andere klanten is 1x per jaar bijstellen tijdens het opstellen van het budget voldoende. De serviceniveaus zijn ingeregeld op drie manieren van samenwerken. Maak zelf de keuze voor een Databas serviceniveau dat pas bij jouw behoefte.

  Geschreven door: Bas Elbers